El grup de docents DIATIC (Disseny i Aplicació d’activitats amb TIC), amb el suport de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB, engega una trobada amb l’objectiu de generar un espai de diàleg entorn a l’educació científica i l’ús de les TIC.

La jornada tindrà lloc el proper 2 de febrer de 2019, a la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB. A la ponència inaugural, Víctor López (professor de secundària a l’institut Pau Vila de Sabadell professor associat del Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals de la UAB) parlarà sobre el desenvolupament de competències cientificotecnològiques de l’alumnat, a través de la seva implicació en pràctiques científiques escolars que facin ús de tecnologies educatives.

A continuació, es realitzaran una sèrie de tallers simultanis centrats en: l’estudi de la concentració de diòxid de carboni en un espai tancat; la realització d’experiències que  evidenciïn les transferències d’energia de la bateria dels telèfons mòbils a l’entorn; l’adopció de mesures de prevenció i hàbits saludables en relació a l’exposició al sol i la cura de la pell i, per últim, a l’estudi dels moviments rectilinis utilitzant aplicacions de telefonia mòbil.

La cloenda, es realitzarà a càrrec de Digna Couso (directora del CRECIM i professora associada del Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals de la UAB).

  • Els interessats es poden registrar aquí (Preu d’inscripció: 15€)
  • Per a més informació, cliqueu aquí.