CRECIM – Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica

Edifici GL, 304
Facultat de Ciències de l’Educació.
Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona
08193 Bellaterra
Barcelona

El CRECIM està situat a prop de la Plaça de les Oliveres a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La manera més senzilla d’arribar a la UAB en cotxe o moto és per autopista. En el plànol podeu veure’n els accessos:

  • Autopista AP-7, direcció Tarragona-Lleida si es ve del nord, o direcció Girona si véns de Barcelona.
  • Autopista C-58 Barcelona-Sabadell-Terrassa.

També es pot venir a la UAB en transport públic.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)

Línia Barcelona/Sabadell (S2) i Barcelona/Universitat Autònoma (S55), estació Universitat Autònoma. Les estacions des de Barcelona són: Catalunya, Provença, Gràcia, Muntaner i Sarrià; i al Vallès cal afegir-hi Sant Cugat, Sant Quirze i Sabadell com a ciutats destacades. Aquesta línia comunica Sant Cugat amb la línia S1 (Terrassa i Rubí). S’aturen a la UAB tots els trens amb direcció Sabadell, UAB o Barcelona de les línies S2 i S55. La durada del trajecte des de Barcelona és de trenta minuts. Hi ha trens cada deu minuts aproximadament.

Podeu consultar els horaris al telèfon 93 205 15 15 o al web dels FGC.

RENFE (Red Nacional de Ferrocarriles Españoles)

Línia R7 estació Cerdanyola Universitat. Des de Barcelona -estacions de Sants, Plaça Catalunya, Arc del Triomf i Sant Andreu Arenal- fins a Cerdanyola-Universitat. La duració del trajecte des de Barcelona és d’uns trenta minuts, amb una freqüència de pas de trenta minuts. Podeu consultar els horaris al telèfon 93 490 02 02 o al web de RENFE.

Servei gratuït d’autobusos des de l’estació de RENFE

Des de l’estació a la Universitat hi ha un servei gratuït d’autobusos que comunica l’estació amb els diferents edificis del campus. La parada del CRECIM seria la de la Facultat d’Educació.

Horaris de connexió Bus-UAB amb Renfe del curs 2010-2011

Autobús des de Barcelona

L’empresa SARBUS ofereix un servei de Barcelona (Fabra i Puig) a la UAB cada 30 minuts. La durada del trajecte oscil·la entre vint i trenta minuts.

Pots informar-te trucant al telèfon 93 580 67 00 o consultant el web de SARBUS.

Autobús des d’altres municipis

Hi ha servei diari d’autobús des de molts municipis (Igualada, Badalona, Sabadell, Mataró…). A continuació, pots consultar la informació dels horaris d’aquests serveis: Horaris de les companyies d’autobusos que arriben al campus de la UAB