La publicació “Enseñando ciencia con ciencia” és un recull d’estratègies educatives, recolzades per evidències científiques i materialitzada en una guia per a totes aquelles persones que treballen en l’àmbit de l’educació científica. En aquest llibre-guia, hi han contribuït un seguit d’experts en diverses àrees com la pedagogia, la neurociència, la psicologia i la didàctica, a més de formadors i professors de primària i secundària i de la directora del nostre centre, la Digna Couso.

El manual té com a objectiu principal apropar els resultats de la investigació interdisciplinària relacionada amb l’educació científica als docents perquè s’animin a aplicar-los en les seves aules o, en el cas dels molts i moltes que ja ho fan, perquè se sentin recolzats i reforçats amb proves obtingudes de desenes d’anys d’investigació en ensenyament de les ciències.

L’accés al document és totalment gratuït i el format en el què s’ha editat el llibre fa que sigui molt fàcil de llegir i molt entenedor.

L’accés al document és totalment gratuït. Podeu descarregar la publicació a l’enllaç següent: https://www.fecyt.es/es/publicacion/ensenando-ciencia-con-ciencia