Dijous 16 de Febrer la Directora del CRECIM, la Dra. Digna Couso, va participar, com a ponent en un seminari web “Aprenentatge docent entre iguals- com superar les resistències i garantir la qualitat”, compartint les seves experiències d’assessorament escolars d’observació entre iguals. Aquest seminari, impulsat per la Fundació Jaume Bofill i la Universitat Oberta de Catalunya, s’engloba dins del programa Debats d’Educació, pensant els reptes del futur de l’educació a Catalunya.

Aquest webinar virtual interactiu tenia com a objectiu reflexionar entorn a la potencialitat  de les iniciatives de formació docent entre iguals. En particular es va parlar sobre iniciatives d’autogestió, assessoraments escolars d’observació entre iguals amb mediació d’un expert i la recerca entre iguals.

La Dra. Couso juntament amb Javier Barba, Javier Fernández i Carme Rider, va respondre algunes preguntes relacionades amb com superar la resistència de la formació docent entre iguals, com garantir la qualitat d’aquest aprenentatge autogestionat i com transferir aquestes experiències d’aprenentatge social a les aules i a l’alumnat. El webinar, que es van poder seguir en directe i també via Twitter, va ser moderat per Neus Lorenzo.

Podeu trobar el seminari complert i més informació a: http://www.debats.cat/ca/aprenentatge-docent-entre-iguals-com-superar-les-resistencies-i-garantir-la-qualitat