Durant aquesta setmana es comença a implementar dins del programa Croma 2.0 de la FAS  l’adaptació del Taller Plantes Mutantes finançat per la FECYT (FCT-16-10825) i elaborat en col·laboració entre el CRECIM i el CRAG.

El programa Croma 2.0. és un programa liderat per la Fundació Autònoma Solidària (FAS) que té com a objectiu fomentar la equitat entre l’alumnat de diversos municipis del Vallès a través de la col·laboració entre Alumnes Universitaris i Alumnat de Primària en contextos vulnerables.

Dins d’aquest context, s’ha establert una col·laboració entre el CRECIM i la FAS amb l’objectiu d’apropar el coneixement científic i de la recerca als infants del Vallès Occidental apoderant així a l’alumnat de primària.

El primer dels tallers implementats anomenat “Plantas Mutante”  neix d’una col·laboració del CRECIM amb el CRAG (Centre de Recerca en Agrigenòmica) de la UAB arran del Projecte FECYT… En aquest taller els i les alumnes de primària hauran d’ajudar a dos investigadors del CRAG a trobar i diferenciar les plantes mutants i no mutants. Per fer-ho, l’alumnat haurà de treballar com a autèntics científics observant atentament, creant les seves hipòtesis i arribant a conclusions.

Si voleu saber més coses sobre el taller original “Plantes Mutants” podeu veure el següent vídeo.